Найсуттєвішим справді є останнє питання. Я справді побоююся, що не прийде ніхто... На останню зустріч нашого класу з'явилося аж... троє осіб!!! Бо починається: в одного немає часу, другий вважає, що не досяг нічого у житті (тож стидається перед рештою)... і таке інше. Особисто мені все це нудно слухати й огидно спостерігати. До школи ніхто ж на чорній "волзі" не їздив - а тут починають грати у "толстого і тонкого", за А.П.Чеховим.
Якщо ж брати рідну кафедру ФХОТМ, то з нашого випуску, здається, сюди загалом ніхто не зазирає, окрім мене. А якого дідька?!
Так що я би не розраховував на актову залу КПІ. Хоча якщо аудиторія №204 видається замалою (не знаю - ми наш корпус тільки будували, але навчатися там не навчалися, бо не встигли) - невже слабо орендувати, наприклад, Велику фізичну аудиторію?! Потім звідти можна доповзти до нашого корпусу і там попиячити... Або у головному корпусі є миле місце - клуб "Альма матер". Там періодично зустрічаються працівники та випускники КПІ, які мають відношення до літератури, я там бував декілька разів на цьому грунті - сподобалося.
Що ж до "кафедра сама не потягне"... Я й не розраховую, що кафедра нас поїтиме! Тому згоден пожертвувати на цей шляхетний захід не так щоб замало, але й не надмірно: все ж таки "писучі" журналісти й українські письменники - люди не те щоб дуже заможні... Та чом би не притягнути певну кількість випивки?! Залюбки!
Або давайте визначимося, скільки хто має дати грошей. Але хто буде касиром?! Чи варто відкрити банківський рахунок і вносити кошти туди, хто скільки може?..
Добавлено (08 Февраля 2007, 17:23)
---------------------------------------------
P.S. До адміна: мені тут надійшло якесь персональне повідомлення, але воно чомусь не відкривається. Прошу уклінно автора написати мені на "мило":
tim-lit@i.ua
Добавлено (08 Февраля 2007, 17:31)
P.P.S. Ще один показник: нас тут спілкується... аж 16 персон!!! Йой, як багацько!.. А ми ж, здається, технічна інтелігенція (якщо не за місцем роботи, то за освітою точно).
Зайве свідчення, як "наші" пам'ятають про рідну кафедру ФХОТМ.
Добавлено (08 Февраля 2007, 17:44)
P.P.P.S. Знов до адміна: перепрошую, я вже розібрався, де зберігаються персональні повідомлення...