Між тим, у мене таке повідомлення...
==================================
Національна спілка письменників України
в рамках культурологічних заходів
Всеукраїнського проекту
„Українська книга в Інтернеті” Українського промислового Інтернет-супермаркету www.tnt43.com
презентують Цикл творчих вечорів в Публічній бібліотеці імені Лесі Українки
„Дніпровські зорі”
Читацька аудиторія, атмосфера і аура Публічної бібліотеки імені Лесі Українки Головного управління культури і мистецтв Київської міської державної адміністрації, а також мультимедійний проектор і трибуна.
Музична хвиля: дебютанти, конкурсанти і лауреати, члени журі Міжнародного конкурсу-фестивалю „Дніпровські сузір’я”.
ІТ-підтримка: ІНВП „Трансфер-нових технологій – 43” – розробник сайтів і дилер системи безпеки Доктор Web
Медіа-партнери:_________
Запрошені: постійні читачі Публічної бібліотеки імені Лесі Українки, керівники видавництв, письменники і журналісти, друзі.
Вечір другий. Українська фантастика — це реальність!
Початок о 15-00 у вівторок 31 липня 2007 року,
Читальний зал Публічної бібліотеки імені Лесі Українки,
Київ, вул. Тургенівська, 83 – 85 Вітальне слово. Що нині являє собою українська література в інтернеті? Директор Публічної бібліотеки імені Лесі Українки Людмила Ковальчук
Вступна частина. Слово про Всеукраїнський проект „Українська книга в Інтернеті”. Вільний журналіст інтернет-ресурсу Хай-Вей поетеса Вікторія Івченко (ведуча)
Частина І (модератор — Роман Кухарук, 45 хвилин) Тимур Литовченко — сучасний український письменник-фантаст
- Тимур Литовченко, яким я його знаю. Голова правління Всеукраїнської спілки "Літературний форум", чільник Українського клубу, письменник Роман Кухарук
- Один рік густо — другий пусто: як можна видати за 2005 рік одразу 3 прозові книги, за 2006 рік — жодної, а у 2007 році очікувати на вихід одразу двох книг? Дискусія присутніх з Тимуром Литовченком
- Чому "історичне" видавництво взялося за видання художньої літератури: про зародження, сучасне і майбутнє книжкової серії "Бібліотека Української Фантастики". Директорка видавництва "Кий" Зінаїда Каменецька
- Чи є сенс видавати нині українську фантастику? Дискусія присутніх із Зінаїдою Каменецькою
Технічна пауза (15 хвилин).
Презентація „Мій віртуальний дім – моя фортеця: система захисту домашнього комп’ютера від „інтернетівської Аль-Каїди”. Керівник ІТ-відділу ІНВП „ТНТ-43” Кирил Карпенко
Частина ІІ (модератор — Вікторія Івченко, 45 хвилин) Веб-портал "Українська Фантастика"
- Яким чином нині українському письменникові заявити світові про себе, в тому числі через інтернет? Вільна журналістка інтернет-ресурсу "Хай-Вей" поетеса Вікторія Івченко
- Веб-портал "Українська Фатастика": від ідеї до втілення. Тимур Литовченко - про історію питання
- Кому це потрібно і наскільки? Дискусія читачів з Вікторією Івченко і Тимуром Литовченком
Дніпровські сузір’я. Хвилини з гітарою (30 хвилин)
- Ольга Шаповалова, гітара, дипломант міжнародних конкурсів, місто Київ
- Марк Топчій, гітара, лауреат міжнародних конкурсів, місто Київ
Заключна частина (10 хвилин) Вручення призів кращим читачам. Анонс наступного творчого вечора.
Реєстрацiя на сайті www.tnt43.com > http://wwww.tnt43.com
==================================
Хто хоче (і може) - приходьте!